The Influence Of Physical Barriers To Fish Assemblage Along Sungai Enam In Temengor Reservoir, Perak - Mohd Fadzil, Nurul Fazlinda (2016)

(untitled)
Satu kajian mengenai pengaruh halangan fizikal terhadap perkumpulan ikan (bilangan spesis ikan, relatif faktor keadaan ikan dan pergerakan ikan) telah dijalankan dari Oktober 2014 hingga Jun 2015 di sembilan ruas sepanjang Sungai Enam di Takungan Temengor, Perak