Media Education And Nation-Building: A Case Study Of The Perception Of Media Programme Instructors In Tunku Abdul Rahman College - Lim, Jew Kim (2016)
Kajian ini menganalisis and menilai pengalaman tenaga pengajar media terhadap proses pembinaan-negara dan pendidikan media di instituti pengajian tinggi awam yang didominasi oleh pelajar Cina