Construction Of An Intelligence Scale For Secondary School Students In Sana’a, Yemen - Mohammed Al-Namrani, Adel Ahmed (2016)
Minat tentang keupayaan mental telah meningkat kerana pembangunan negara. Setiap negara bersaing dalam menggalakkan bakat dan merangsang penduduk yang berbakat untuk bersaing di peringkat global