Residential satisfaction of student housing facilities in Malaysian Public Universities. - Najib, Nurul Ulyani Mohd (2011)
Pada masa kini, kebanyakan daripada pelajar di institusi-institusi pengajian tinggi di Malaysia seperti tidak berpuas hati terhadap kemudahan perumahan pelajar yang disediakan oleh pihak universiti terutama sekali keluhan dibuat terhadap aspek-aspek keselamatan, kesejahteraan, kebersihan, dan rekabentuk rumah.