Keberkesanan Pendekatan Pengajaran Konstruktivis Dalam Membina Semula Konsepsi Pelajar Terhadap Konsep-Konsep Fotosintesis Dan Makanan[LB1060. N822 2002 f rb][Microfiche 6923]. - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (2002)
Penyelidikan ini adalah untuk mengkaji keberkesanan pendekatan pengajaran konstruktivis dalam menangani konsepsi alternatif pelajar.