Pembangunan Dan Penilaian Keberkesanan Modul Inovasi Chemical Entrepreneurship Terhadap Kemahiran Berfikir Aras Tinggi, Kreativiti Saintifik, Dan Motivasi Belajar Pelajar Pra Universiti Dalam Kimia - Ramly, Siti Nor Fazila (2023)
Kajian ini bertujuan membangunkan modul pembelajaran inovasi dan Chemical Entrepreneurship (CEP) (Modul i-CEP), seterusnya menilai keberkesanannya dalam meningkatkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT), kreativiti saintifik, dan motivasi belajar pelajar prauniversiti dalam Pendidikan Kimia. Dua reka bentuk kajian digunakan iaitu reka bentuk kajian pembangunan berpandukan Model ADDIE (Analisis, Reka Bentuk, Pembangunan, Pelaksanaan, dan Penilaian) dan reka bentuk kuasi-eksperimen.