Pengaplikasian Kbat Dan Teknologi Dalam Penulisan Karangan Berpandu Berdasarkan Model Flower Dan Hayes : Kajian Kes Di Sekolah Berasrama Penuh - Mohd Aspah, Dzulkifli (2024)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji pengaplikasian KBAT dan teknologi dalam penulisan karangan berpandu berdasarkan model Flower dan Hayes: Kajian kes di sekolah berasrama penuh. Kajian ini, berfokus pada mata pelajaran Bahasa Melayu melibatkan murid tingkatan 4