Rekabentuk Dan Analisis Sistem Pengawalan Bagi Sebuah Kenderaan Bawah-Air [VM365. Y95 2005 f rb] [Microfiche 8585]. - Radzak, Mohamed Yusof (2005)
Teknologi kenderaan bawah-air telah menjadi sebuah alat yang penting di dalam aplikasi maritim disebabkan ianya mempunyai keupayaan digunakan bagi pelbagai jenis tugasan seperti pemeriksaan saluran paip, pengawasan persekitaran bawah-air dan operasi ketenteraan.