The Relationship Between Environmental Management Practices (EMP) And Hotel Performance : EMP Drivers And The Moderating Role Of Perceived Benefits [TX911.3.M27 S559 2007 f rb]. - Al-Shourah, Abdallah Ahmad (2007)
Kajian ini adalah tentang prestasi hotel dari sudut amalan pengurusan persekitaran (APP). Objektif utama kajian ini adalah untuk mengenalpasti sejauhmana APP dan impaknya ke atas prestasi hotel.