Bases of power and influence tactics : a test of congruence hypotheses [HF5549.A3 L795 2007 f rb] - Lo, May Chiun (2007)
Objektif umum kajian ini ialah untuk menyelidik penggunaan kuasa oleh penyelia dan subordinat dan hubungannya dengan pengunaan taktik pengaruh oleh penyelia.