Development Of Core Layer Materials Using Particulate Filled Epoxy Composites [TK7870.15. T261 2008 f rb]. - Teh, Pei Leng (2008)
Kajian ke atas epoksi terisi pengisi partikulat ini adalah terdiri daripada enam peringkat. Bahagian pertama kajian ini melibatkan pengkajian mengenai kesan pengisi-pengisi partikulat: