Molecular Genetics Study Of Prostaglandin F2a Receptor Gene In Glaucomatous Patients In Malaysia [QH442. N737 2008 f rb]. - Zahary, Mohd Nizam (2008)
Kesan sampingan yang berpunca daripada dadah antiglaukoma topikal iaitu Latanoprost telah banyak dilaporkan.