Kepatogenan Ganoderma Boninense Pada Kelapa Sawit Dan Hubungan Biologinya Dengan Ganoderma SPP. Daripada Perumah Palma Lain [SB741.G35 C454 2007 f rb]. - Chan, Jer Jing (2007)
Ujian kepatogenan dilakukan pada pokok semaian dan anak pokok yang bercambah daripada biji benih menggunakan miselium monokarion dan dwikarion untuk menyelidik peranan dwikariotisasi dalam jangkitan penyakit Reput Pangkal Batang.