Identification Of Factors Affecting Blood Pressure Control In Patients Admitted With Hypertension In Penang General Hospital [RC685.H8 E41 2007 f rb]. - Elhadi, Itimad Elgasim (2007)
Matlamat rawatan hipertensi ialah untuk memulih kembali tekanan darah dan mencegah komplikasi kardiovaskular dan renal.