Disposable E-Tongue For The Assessment Of Water Quality In Fish Tanks [TD370. C456 2008 f rb]. - Chang, Chew Cheen (2008)
E-lidah pakai buang cetakan skrin yang sesuai untuk pemantauan kualiti air dalam tangki pemeliharaan ikan berdasarkan penderia susun atur dan pengecaman pola diterangkan.