Impact Of The Critical Thinking Component In The Health Education Management Of Nurses [RA440.3.M2 N576 2008 f rb]. - Ng, Yoon Mooi (2008)

(untitled)
Penyelidikan ini bertujuan untuk mengenalpasti impak komponen pemikiran kritis dalam kurikulum pendidikan kesihatan kejururawatan bagi pesakit yang mempunyai keperluan yang berbeza.