Intention To Purchase Electronic Green Products Amongst Lectures : An Empirical Evidence [HF5413. Q1 2008 f rb]. - Abdul Qader, Iman Khalid (2008)

(untitled)
Kajian ini bertujuan menyumbang ilmu dalam bidang niat membeli produk hijau. Bidang ini berada dalam domain pemasaran mesra alam, di mana semua aktiviti yang dibentuk untuk menghasil dan membantu sebarang perubahan diinginkan untuk memuaskan keperluan dan kehendak manusia, dengan memenuhi kepuasan keperluan mereka dengan memberi kesan buruk yang minimum kepada alam semulajadi.