Kesediaan pembimbing dalam pelaksanaan Program Pembelajaran Berasaskan Kerja (PBK) di Proton Holdings Berhad, Shah Alam, Selangor - Zaidon, Norhidayah (2013)
Kajian ini dijalankan adalah untuk mengenalpasti sama ada individu yang telah dipilih oleh pihak industri sebagai pembimbing kepada pelajar program Pembelajaran Berasaskan Kerja (PBK) adalah bersedia atau tidak untuk memikul tanggungjawab untuk membimbing dan memberi tunjuk ajar kepada pelajar. Aspekaspek seperti demografi (jantina, umur dan tahap pendidikan), pengalaman sedia ada