Pembangunan dan penilaian modul berbantukan komputer bagi subjek pemasaran : Politeknik Port Dickson - Mokhtar, Syamsiah (2004)
Kajian ini bertujuan membangunkan Modul Berbantukan Komputer (MBK) bagi subjek Pemasaran. MBK ini dibangunkan dengan menggunakan pensian AutoPlay Media dan Flash MX. Sampel kajian ini terdiri daripada 30 orang pelajar Diploma Pemasaran di Politeknik Port Dickson. Data dikumpulkan melalui kaedah soal selidik dan dianalisis berdasarkan kekerpan, peratusan dan skor min dengan menggunakan perisian Statistical Package For Social Sciene (SPSS) versi 11.0. Dapatan kajian menunjukkan penilaian terhadap pembagunan MBK di dalam proses P&P adalah tinggi. Ini bermakna MBK ini sesuai digunakan di Politeknik Port Dickson di dalam proses P&P.