Penghasilan modul pembelajaran penstafan bagi mata pelajaran pengurusan perniagaan satu kajian di Politeknik Port Dickson - Abd. Karim, Nor Salmawati (2003)
Kajian ini dijalankan untuk menghasilkan Modul Pembelajaran Penstafan di Politeknik Port Dickson bagi mengenal pasti aspek-aspek sepcrti mesra pengguna dan menarik minat. lnstrumen yang digunakan adalah soal selidik bagi mengenal pasti terhadap tahap kesesuaian modul yang dibina. Seramai 46 orang responden telah dipilih bagi menjawab soalan soal selidik. Perisian Statistical Packages for Social Sciences (SPSS) versi 11 .0. digunakan bagi menganalisa data yang diperolehi. Dapatan kajian ini menunjukkan bahawa modul yang dihasilkan sesuai dari aspek mesra pengguna dan menarik minat pelajar,