Tahap kualiti penyeliaan pengajaran dan pembelajaran dalam bilik darjah dengan efikasi guru di SK Zon Batu Anam, Segamat - Anusuya Kaliappan (Universiti Teknologi Malaysia, 2025)
Also available in printed version : LC1031 A58 2013 raf