Tahap kemantapan budaya ilmu di kalangan pelajar tahun akhir (4SPH) di Jabatan Pendidikan Teknik dan Kejuruteraan, Fakulti Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia - Nur Farhana Masikun (Universiti Teknologi Malaysia, 2025)
Also available in printed version