Aplikasi konsep fizik dalam menyelesaikan masalah yang berasaskan stem bagi pelajar tingkatan enam atas - Lee, Jun Hung (Universiti Teknologi Malaysia, 2025)
Also available in printed version : HD57.7 H874 2013 raf