Ciri-ciri konkrit yang menggunakan tempurung kelapa sawit sebagai bahan ganti agregat kasar - Khairul Aizad Abd.Razak (Universiti Teknologi Malaysia, 2025)
Also available in printed version : TA439 K43 2009 raf