Prestasi mekanikal bagi rasuk konkrit polimer diperkuat dengan CFRP di bawah beban lenturan - Mohd. Fakarudin Ragam (Universiti Teknologi Malaysia, 2025)
Migration record. Kindly check the attachment for the abstract