Pemilihan tembok penahan dalam projek pembinaan (menggunakan kaedah analytic hierarchy process) - Mohd. Syazwan Mohd. Latifi (Universiti Teknologi Malaysia, 2025)
Migration record. Kindly check the attachment for the abstract