Kajian radiologi alam sekitar Semenanjung Malaysia dan anggaran implikasi radiologi menggunakan kod simulasi Monte Carlo - Mohamad Syazwan Mohd. Sanusi (Universiti Teknologi Malaysia, 2025)
Also available in printed version