Pemantauan status dan perubahan bakau di kilim, langkawi menggunakan teknologi penderiaan jauh dan sistem maklumat geografi - Mohd. Khairul Abdullah Halim (Universiti Teknologi Malaysia, 2025)
Also available in printed version