Home About Browse Policies Statistics

Items where Author is "ABDULLAH, ABDUL JABBAR"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 15.

Article

ABDULLAH, ABDUL JABBAR (2005) Socio-economic development of the Malays: Case of Kpg Sebuyau, Sarawak.

ABDULLAH, ABDUL JABBAR (2000) Tinjauan Umum Terhadap Penggunaan Laman Web dalam Perniagaan: Teori dan Amalan. ISSN 0126-9399

Book Section

ABDULLAH, ABDUL JABBAR (2005) Analisis Peluang Perniagaan Berdasarkan Aplikasi Konvensional dan Pemodelan Analitikal Interaktif. In: UNSPECIFIED UNSPECIFIED.

ABDULLAH, ABDUL JABBAR (2005) Liberalisasi Perdagangan Dalam Pendidikan: Cabaran Malaysia-Indonesia. In: UNSPECIFIED UNSPECIFIED.

ABDULLAH, ABDUL JABBAR (2006) Penggunaan Teknologi Maklumat dan Inovasi dalam Industri Kecil dan Sederhana di Malaysia. In: UNSPECIFIED UNSPECIFIED.

ABDULLAH, ABDUL JABBAR (2005) Pengurusan Kualiti Dalam Institusi Pengajian Tinggi: Persepsi dan Jangkaan Ibu-Bapa -Kajian di UiTM Sarawak. In: UNSPECIFIED UNSPECIFIED.

ABDULLAH, ABDUL JABBAR (2005) Tinjauan Umum Terhadap Penggunaan Laman Web dalam Perniagaan: Teori dan Amalan. In: UNSPECIFIED UNSPECIFIED.

Conference or Workshop Item

ABDULLAH, ABDUL JABBAR Liberalisasi Perdagangan dalam Pendidikan: Perluasan Pasaran dan Peranan Kerajaan. In: UNSPECIFIED.

ABDULLAH, ABDUL JABBAR (2007) Dasar Ekonomi Baru(DEB): Legasi Ekonomi dan Persaingan Politik. In: UNSPECIFIED.

ABDULLAH, ABDUL JABBAR Pembangunan dan Daya Saing Industri di Sarawak: Perubahan Dasar dan Strategi. In: UNSPECIFIED.

ABDULLAH, ABDUL JABBAR (2008) Kajian Terhadap Kesesuaian Strategi Pembasmian Kemiskianan Melalui Pembangunan Industri Di Sebuyau Sarawak. In: UNSPECIFIED.

ABDULLAH, ABDUL JABBAR (2008) Socio-economic development of the Malays: Case of Kpg Sebuyau, Sarawak. In: UNSPECIFIED.

ABDULLAH, ABDUL JABBAR Poverty Eradication and Rural Development in Sarawak: Reflection and Changing Agenda-A Case Study of Kampung Pusa Betong. In: UNSPECIFIED.

ABDULLAH, ABDUL JABBAR Penggunaan Teknologi dan Strategi Pengeluaran IKS di Malaysia Dalam Ekonomi Global: Pencapaian Usahawan Bumiputera. In: UNSPECIFIED.

Book

ABDULLAH, ABDUL JABBAR (2003) Industri Kecil dan Sederhana di Malaysia Dalam Ekonomi Global. UNSPECIFIED.

This list was generated on Fri Sep 29 10:29:53 2023 UTC.